Friday, August 2, 2013

TONGUE TWISTERS PART 2




Hai semua! Memandangkan Nifi ada dapat banyak feedback pasal tongue twisters ni, jadi Nifi ambik keputusan untuk post tongue twisters part 2. Sila bersorak kegembiraan k. :D

Sebenarnya, Nifi pun terkejut jugak. Tak pernah-pernah ada banyak feedback macam ni tau. Mungkin semua orang nak memperbaiki bahasa Inggeris mereka dengan cara ni kan.

Kalau macam tulah niat korang, Nifi sedia membantu dengan cara post entry pasal tongue twisters ni. Dalam masa yang sama, Nifi pun belajar juga. Hmm. Membebel lagi. Jom scroll ke bawah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...