Thursday, April 25, 2013

LELAKI VS PEREMPUAN



Hai hai hai. Lama betul Nifi tak menjenguk blog kesayangan ni. Semak samun, sawang semua hade nih. Nampaknya, takde perubahan pun blog ni. Masih sama seperti dulu. Rindu betei rasanya kat blog ni. Mintak maaf lerr semua. Nifi busy. Busy sangat sangat sangat! Belajar, kerja. Dengan laptop dah hancur, tab dah takde. Susah nak update. Takpe takpe takpe. Hari ni Nifi nak update pasal lelaki vs perempuan.

 Lelaki vs Perempuan? Hmm. Kali ni Nifi nak fokuskan kat lelaki. Bukan bermaksud Nifi menyebelahi kaum lelaki ye. Nifi cuma nak list kan serba sedikit kelebihan mereka berbanding perempuan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...