Sunday, January 22, 2012

DAH ADA HATER(S) KE?

Memang dah jadi rutin Nifi bila bukak blog, akan check shoutbox dulu. Baca semua pesanan yang ditinggalkan. Lepas tu bergerak ke bahagian komen pulak. Tapi hari ni, tak sempat nak bergerak ke bahagian komen, mata dah tertancap kat satu pesanan yang ditinggalkan oleh manusia bernama "tutt" tanpa sebarang link yang boleh dijejaki semula.


Terkelu lidah kejap bila baca note yang ditinggalkan oleh manusia tersebut kat shoutbox Nifi. Bukan takat terkelu lidah je, Berbelit belit lidah ni nak fahamkan apa yang ditulis. Biasalah, orang yang kehilangan beberapa button di keyboard pc / lappynya memang akan bertindak sebegitu. Cuba korang baca apa yang diperkatakan tu. Nifi pun keliru jugak sikit sikit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...