Sunday, January 1, 2012

TIARA FAZLIN

Hai . Hai . Hai . Macam mana dengan celebration New Year korang ? Sambut kat rumah jerr ? Atau melepak kat mana ? Nifi tak keluar mana mana pun . Sobsob . Cuma duduk kat rumah sambil baca blog . Blog yang Nifi fokus baca semalam ialah blog Tiara Fazlin .


Seriously , Nifi dah jatuh cinta dengan pemilik blog Tiara Fazlin ni . Walaupun blog dia simple je , header pun cenggitu je , tapi isi dia sangat menarik okay . Bila baca blog dia , memang tergelak sorang sorang . Boleh challenge Zackzukhairi . Confirm !

*Pssttt ! Nifi jumpa blog dia kat page Zackzukhairi lerr . :D*

Nama pemiliknya pun Tiara Fazlin kalau tak silap . Salah seorang student medic kat Dublin , Ireland . Orangnya cun ! Serius tak tipu ! Tak caya ? Ni laa dia . Comel kan ? Suka tengok dia . Comel gila !


*Sorry . Nifi ambik gambar tanpa kebenaran :D*

Nifi dah khatam semua entry dia dari pukul 4 petang sampai 8 malam . Bila bukak blog ni tadi , memang sangat sangat terkejut bila dia ada komen kat entry Nifi plus jadi follower . Perasaan time tu , sangatlah WAHHHHHH ! Macam retis follow kita youu ! Tak caya ? Tak caya ? Tengok ni !


Haa . Ni pulak komen dia dalam entry Nifi : Cara Mengelakkan Jerawat .


So guys ! Nifi cadangkan korang baca blog dia . Memang tak kan rugi punya . Serius ! :D

ENTRY TAHUN BARU


Hai . Hai . Hai . Ini adalah entry pertama Nifi untuk tahun 2012 ni . Macam mana dengan tahun 2011 ? Berakhir dengan kegembiraan ? Atau kesedihan ? Walau apa pun jawapan korang , takpe . Just leave all the memories behind .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...