Wednesday, August 22, 2012

SELAMAT HARI RAYA

Walaupun dah masuk hari keempat kita beraya, tapi Nifi belum sempat mengucapkan Selamat Hari Raya kat pembaca semua. Sibuk beraya sampai terlupa pulak kat blog tersayang ni. :)

Di kesempatan ini, Nifi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Semoga raya ni menjadi salah satu raya yang bermakna untuk korang semua k. Nifi harap korang semua berbahagialah dengan orang yang tersayang.

Nifi minta maaf kalau sepanjang Nifi berada dalam dunia blogging ni, ada penulisan Nifi yang mengganggu korang, yang menyakitkan hati korang, dan sebagainya. Sentiasalah berseserhana dan jangan membazir. Yang memandu tu, jangan lelaju k. Hahaha. :D Selamat Hari Raya! :)

Sunday, August 12, 2012

SOLAT YANG TIDAK DITERIMA ALLAH


Rasulullah S.A.W. telah bersabda yang bermaksud : “Sesiapa yang memelihara solat, maka solat itu sebagai cahaya baginya, petunjuk dan jalan selamat dan barangsiapa yang tidak memelihara solat, maka sesungguhnya solat itu tidak menjadi cahaya, dan tidak juga menjadi petunjuk dan jalan selamat baginya.” (Tabyinul Mahaarim)

Monday, August 6, 2012

KELAHIRAN DAN KEMATIAN


Pernah tak korang terfikir, apa yang terjadi sebelum korang lahir? Bagaimana pulak lepas korang meninggal dunia? Pernah terfikir tak? Mati itu pasti. Itu janji Allah. Kita tak boleh nafikan. Jadi, Nifi post entry ni. Bertujuan untuk musahabah diri. Tak salah kalau baca, untuk kebaikan kan. :')

Thursday, August 2, 2012

KASUT TUMIT TINGGI NIKE YANG STYLE!

Perhatian kepada kaum wanita di luar sana! Nifi ada beberapa keping gambar kasut tumit tinggi buatan Nike. Memang rare sangat-sangat. Style gilalah! Mula-mula tu, Nifi cuma surf kasut untuk wanita buatan Nike saja tau. Bila tengok image, whoaaa! Meletzzz sangat. Korang nak tengok? Jom, Nifi tunjukkan satu gambar dulu.

High Heel For Sell
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...