Thursday, June 21, 2012

VIDEO MENARIK DARI IPRODUKSI

Assalamualaikum! Hai semua! Nifi baru balik dari blogwalking. Ehh bukan-bukan. Baru balik dari youtube surfing sebenarnya. Ehemm. Banyak video menarik yang Nifi jumpa tau. Dan Nifi rasa, Nifi nak kongsikan kat blog ni.

Video-video ni bukan video biasa ye. Video ni berbentuk lukisan kartun. Bagi Nifi laa. Nifi tak pandai nak beza-bezakan jenis video ni. :) Dan yang penting, setiap video tu ada jalan ceritanya yang tersendiri dan menyentuh hati kita. Bukan tu je, ada pengajaran di sebaliknya.


Nak tahu video apa? Video ni dimuatnaik oleh Iproduksi. Buat masa ni, hanya lima video telah dimuatnaik. Jom tengok. :)

Muslim Produktif

Makna Bacaan Solat

Persepsi

Nifi senaraikan 3 video saja okay. Lagi dua, korang boleh ke youtube dan tonton sendiri. Sangat-sangat menarik. Kalau ada apa-apa informasi, contact mereka di iproduksi@gmail.com. Mereka pun ada akaun Facebook. Boleh ke page mereka di : http://www.facebook.com/pages/IProduksI/248617395234703 . Selamat menonton! :)

3 comments:

noradila-asikin subki said...

saNgat bagOs videO nye...nifi...nice bLog...sudi2 la folLow saye semuLe..=)

Ferdinand Hegemur said...

CooL....menarik banget....

nifi2408 said...

noradila-asikin subki : Kann. Video yang mengajar kita tentang kebaikan pulak tu. :)

Ferdinand Hegemur : Kannn. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...