Monday, February 6, 2012

SPECIAL ENTRY : MY 700TH FOLLOWER

Jeng. Jeng. Jeng. Akhirnya, blog Nifi ni dah mencapai 700 followers. Alhamdulillah. Sekalung perhargaan diucapkan kepada semua followers yang sudi follow blog Nifi yang tak seberapa ni. Chewahhh! Ayat mengalahkan YB bagi ucapan kat Majlis Perasmian Baucar Buku 1 Malaysia. Hehe.



Cuba tengok gambar yang telah diempatsegikan tu. Tu laa follower Nifi yang ke 700. Hehe. Cuba teka. Siapa saya? Haa. Kalau korang nak tahu, itulah pemilik blog Matahaw. Apa maksud Matahaw tu? Nifi pun tak tahu. Kalau pemilik blog terbaca, apa salahnya terangkan kat kami ni. Hehe. Jom tengok sikit macam mana rupa blog ni.


Haa. Simple je kan. Bukak bukak je, terus boleh baca entry. Kan senang. Tak pelu nak "Welcome to my page", "Click here to be direct to my page" segala. Buang masa je kan. Haa. Kalau sesiapa yang nak tinggalkan jejak atau nak follow blog Matahaw ni, klik kat Menu Utama. Alaa, yang kat belah kanan tu. Kat situ, semua ada. Jom tengok sikit.


Haa. Ni laa rupanya Menu Utama tu. Kat sebelah kiri ada senarai entry. Kat sebelah kanan, ada direct link ke facebook page. Nak tinggal jejak kat blog ke, nak follow ke, semua kat situ. Haa. Cuba tengok kat atas tu, ada Selamat Datang kan. Grafik tu sangat comel okay. Dia boleh bergerak actually. Kalau nak tahu macam mana dia bergerak, kena laa tengok sendiri. Takkan Nifi nak letak video kat sini pulak kan. Hehe.

p/s : To pemilik blog Matahaw, terima kasih sebab sudi follow blog Nifi. Jangan segan2 datang lagi okay. :D

3 comments:

profmie said...

done follow you..wah,thiniahlah dh rmai follower blog ni..nice blog..byk info..hrp de mse follow blog sy pula..hehee
http://theprofmie.blogspot.com/

Hans said...

tahniah
dah ramai tu
lepas nih makin bertambah la
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

nifi2408 said...

Profmie dan Hans : Thanks a lot! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...