Wednesday, February 29, 2012

APA YANG PERLU DILAKUKAN JIKA SUSAH TIDUR

Korang tahu tak , sekarang ni ramai yang suka berjaga malam . Terutamanya bila masuk time cuti . Nifi pun tak ketinggalan sebenarnya -,-

Bila nak mula class , mula laa susah nak tidur . Pusing kiri , pusing kanan , tak jugak tidur . Korang pun mesti pernah alami situasi macam ni kan ? Kan ? Kan ? Heheh .

Jadi , Nifi nak mencadangkan beberapa aktiviti yang korang boleh buat sekiranya korang susah tidur .

psstt! ni gambar inchek boyfie yang kemalu-maluan . haha. :D

Thursday, February 16, 2012

SEBELUM DAN SELEPAS KAHWIN

Zaman bercinta memang syiokkk sangat sangat . Semuanya bahagia jerr . Fikiran tu positif je . Tapi , kalau dah ada lelaki yang berura ura nak berkahwin tu , cuba fikir yang negatifnya pulak . Kot kot jadi macam kat bawah ni ke . Kann ?


Monday, February 6, 2012

SPECIAL ENTRY : MY 700TH FOLLOWER

Jeng. Jeng. Jeng. Akhirnya, blog Nifi ni dah mencapai 700 followers. Alhamdulillah. Sekalung perhargaan diucapkan kepada semua followers yang sudi follow blog Nifi yang tak seberapa ni. Chewahhh! Ayat mengalahkan YB bagi ucapan kat Majlis Perasmian Baucar Buku 1 Malaysia. Hehe.



Thursday, February 2, 2012

MAT REMPIT LAGI TERER DARI MICHAEL SCHUMACHER

Siapa tak kenal Michael Schumacher ? Dari budak budak , remaja , dewasa , hinggalah ke orang tua , semuanya kenal Michael Schumacher .



*Nifi ! Baby tu tak kenal Michael Schumacher pun ?*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...