Sunday, January 1, 2012

TIARA FAZLIN

Hai . Hai . Hai . Macam mana dengan celebration New Year korang ? Sambut kat rumah jerr ? Atau melepak kat mana ? Nifi tak keluar mana mana pun . Sobsob . Cuma duduk kat rumah sambil baca blog . Blog yang Nifi fokus baca semalam ialah blog Tiara Fazlin .


Seriously , Nifi dah jatuh cinta dengan pemilik blog Tiara Fazlin ni . Walaupun blog dia simple je , header pun cenggitu je , tapi isi dia sangat menarik okay . Bila baca blog dia , memang tergelak sorang sorang . Boleh challenge Zackzukhairi . Confirm !

*Pssttt ! Nifi jumpa blog dia kat page Zackzukhairi lerr . :D*

Nama pemiliknya pun Tiara Fazlin kalau tak silap . Salah seorang student medic kat Dublin , Ireland . Orangnya cun ! Serius tak tipu ! Tak caya ? Ni laa dia . Comel kan ? Suka tengok dia . Comel gila !


*Sorry . Nifi ambik gambar tanpa kebenaran :D*

Nifi dah khatam semua entry dia dari pukul 4 petang sampai 8 malam . Bila bukak blog ni tadi , memang sangat sangat terkejut bila dia ada komen kat entry Nifi plus jadi follower . Perasaan time tu , sangatlah WAHHHHHH ! Macam retis follow kita youu ! Tak caya ? Tak caya ? Tengok ni !


Haa . Ni pulak komen dia dalam entry Nifi : Cara Mengelakkan Jerawat .


So guys ! Nifi cadangkan korang baca blog dia . Memang tak kan rugi punya . Serius ! :D

50 comments:

ascil.punye.lah said...

kita memang salu baca blog dia walaupon dia tak update.hahaha.gelak guling2 kot.suka sangat baca blog dia.dah khatam jugak blog dia=)

nifi2408 said...

A'ah . Dia jarang update . Biasalah , study medic kan . Mesti busy memanjang . Dah khatam jugak ? Sep sikit ! Sama ! :D

mR.aSLaN said...

tiara ni mangkuk ..
seriously, byk2 blogger dia paling sempoi ..
followers tak kira,
tapi cara cerita dia .. nmpk friendly n tak bermegah2 ... tak separuh org ..tnjuk mcm anak org kaya la .. pandai sangat la.. dia sempoi

nifi2408 said...

Mangkuk ? Sampai hatii ! Sobsob . Haha . A'ah . Dia tak menunjuk kan . Sempoi je . Dari penulisan un dah tahu , dia ni mesti friendly sangat :D

mR.aSLaN said...

hahah mangkuk sbb style dia mmg sempoi n takde malu2 n cover cun..
ada blogger yg citer nak hot2.(mcm saya)...
hahahaha
tp tengok cam tiara..blaja oversea..
gambar dia upload pon takde nak menunjuk macam dia ni kaki travel ker.. kaki shopping ke ape.. relax jer.. tah..seriously mmg SEMPOI..

nifi2408 said...

Chewahh . Mengaku tuu :P A'ah . Walaupun kita tahu dia jenis jarang update , masih nak pergi blog dia , jenguk2 . Hehe . Dia dah laa belajar kat oversea , kaya , cun , comel pulak tu . Perfect kan .

mR.aSLaN said...

kaya tu tak sure la..
tapi cun tu....boleyla...
cik nifi pon cun gak what :-)

nifi2408 said...

macam kaya je . ada homestay sendiri lagi tu . dia comel laa . licin je mukanya . cik nifi pun comel ? nah spec . cuba tengok betul2 :P

mR.aSLaN said...

huhuh tak taulah eden dia kaya ke tak. licin ke muka dia? tak tau la sbb tak test jalan atas muka dia lagi. lainlah kalau jalan2 atas pipi dia yg gendut tu pastu terjatuh..tu baru tau jalan licin:-) hahahah .. cik nifi ta comel erk? oo cancel ah nak tackle kalau gitu...

btw baru blk dari blog tiara..rasa cam rindu2 sket dgn ayat bengong dia.
hahahhaha

nifi2408 said...

haishhh . cuba tengok gambar2 dia . kan licin pipi dia tu . putih gebu :D a'ah . cik nifi tak comel . buruk , huduh . jangan tackle dia tau . HAHA :P

mR.aSLaN said...

eyeke?
tah..
tak suka ar nak tengok gambar org dalam2 sangat..
tengok biasa2 cukuplah ..
laaa takleh eh kat cik nifi..
ooo:-(

nifi2408 said...

alaaa . kali ni je . tengok laa dalam2 . kalau dah tengok , takde laa gaduh2 lagi :P a'ah .

tak boleh laa . cik nifi keturunan itik serati . cikgu aslan keturunan kucing . tak bolehhhh . kahkahkah :P

mR.aSLaN said...

ala dear,
u suh i tengok dalam2
nanti nampak yang dalam2
kan bahaya..
mendatangkan kemarahan awk
dan menganggu ketenteraman jiwa saya jer

huhuhuhuh
kamu ni itik ker?

nifi2408 said...

alaa . kan ada gambar sis tiara pakai baju kurung . tilik laa gambar yang tu . lebih2 pun takpe . kot2 berkenan , buleh laa buat calaon isteri .

buleh tanya pulak . kita tiru dialog cerita musang berjanggutlah -,-

mR.aSLaN said...

gambar baju kurung tu Ok erk?
ooo:-)
dapat lesen dari awk ni
tp...takut awk cemburu..dan hubungan kite renggang..
bab calon tu, mmg takkan dapat ahh kan...


oo kamu ni layan gak cite2 lama erk..

nifi2408 said...

A'ah . Gambar berbaju kurung tu la . Gambar yang mana lagi . Hubungan kita renggang ? Sejak bila kita ada hubungan ni ? Haha . Tett !

Mesti laa layan . Ni mesti cikgu tak layan ni . Mesti layan perang ngan koboi je ni . Ke layan ombak rindu je ? Tettt lagi sekali :P

mR.aSLaN said...

tapi gambar dia kat ats ni cun kan
macam pelakon indon Cinta Laura..
btl x?
kelas u, awek i mcm artis.

kite hubungan sejenis sayang...
sejak smalam kite da ada hubungan.

saaya tak layn ombak rindu..
saya layan cerita ribut benci ..
huuuhubtw tak ingat cite musang bermisai tu camne..

nifi2408 said...

memandai je cinta laura . asmirandah laa :P awek macam retis ? berapa ramai awek yuu ? haha .

kita hubungan sejenis ? adakah ini bermakna ? arghh ! tak dapat nak bayangkan . tapi aii tertanya2 , kenapa yuu potong rambut yuu sampai pendek macam tu sekali ?

alaa . musang berjanggut tu , yang p.ramlee kena cari calon isteri yang perempuan , bukannya betina tu .

mR.aSLaN said...

pada saya mcam cinta laura..
asmirandah tu sapa plak? takkenal..
i takde awek lg.
tapi bakal awek i la.
ada 2..
satu tiara satu lagi nififififififiif

rambut ai pendek?tak pahham...rambut i mcam dr rozmey kot

nifi2408 said...

alaa . gugel laa . asmirandah tu cantik tau . takde kontroversi pun . boleh laa tackle . haha . ehh . siapa pulak nififififififiif tu ? panjang sungguh nama beliau yerr ?

rasanya , baik aii terus terang . bila yuu kata hubungan sejenis , i terus terfikir , adakah yuu juga perempuan , sama seperti aii ? HWAWAWAWA :P

mR.aSLaN said...

ala malas la
asik tgk gambar seksi.
mengugat kestabilan orang jer pagi2 buta ni.. tak harmoni nnt ... i ni ..2 alam..mana2 pon leh lyn syg..

nifi2408 said...

ehhh . asmirandah tak seksi okay . dia muslimah . takcaya , g tengok . cepat !

err . dua alam ? patut laa mengampu dr rozmey tadi . kahkahkah :P

mR.aSLaN said...

syg.. i tak tau makna seksi.. tapi i tengok pic dia ni


http://4.bp.blogspot.com/-y2P8FIJrYQU/TvtkMr8kANI/AAAAAAAAA6o/x_IMcACnyYs/s1600/Asmirandah-39.jpg



http://www.lina.web.id/wp-content/uploads/2011/04/Asmirandah-Zantman-Hot-225x300.jpg


tak tau la betul ker tak..sbb u kata dia tak seksi, tp ada gak gambar i rasa seksa jiwa i.

nifi2408 said...

hishhh . tu bukan asmirandah laa . muka asmirandah tu kurus sikit . tak macam perempuan2 ituwww . isk3 .

mR.aSLaN said...

ooo
i mana tau
sbb i susah nak cam rupa ppuan ni..
maksud i, i tak pandang ppuan lain

nifi2408 said...

yelahhh . orang tu kan setia kat sisi tiara jerr . kahkahkah . :P

mR.aSLaN said...

ni la org ppuan,
suami tak beri penjelasan lagi
da minta cerai..
da fikir bkn2..
pdaahal
dalam ati kite
cuma ada dia jer..

nifi2408 said...

elehh . alasan je tuh . padahal dalam hati dah melompat2 macam azli senario gs tu -,-

mR.aSLaN said...

hehehe byk tengok gambar awk yang tudung pink malam ni .. comot..rasa nak lempang2 je:-)

nifi2408 said...

hehehe byk tengok gambar awk yang baju hitam malam ni .. comot..rasa nak lempang2 je:-)

mR.aSLaN said...

a`a sy mmg comot..
tu org tak suka saya tu

nifi2408 said...

ooo . yeke ? baru kita tahu . kalau macam tu , tidur dulu . esok pagi , bila dah bangun , muka mesti berseri2 . haha

mR.aSLaN said...

taklah.
org hodoh mcm saya ni
takleh ubah dah.

nifi2408 said...

alahaiii . ayat pasrah jerr . tekologi kan banyak . asalkan ada duit , boleh repair punya laa :D

Tiara Fazlin said...

ommmyyyy i kena ngumpat ni! hahaha anyway thank you for the entry..tak bgtau pun ye..nasib baik mr.aslan report kat i..hehe

mR.aSLaN said...

OH MAK KU ..
tiara dah datang..
apepon tiara, i nak terangkan semuanya..
i tak curang kat u pon..
tapi nifi ni, dia.. dia ..dia kan.. tulis pasal u.. pastu...i geram laa.. takut dia fitnah ker ape..so dia suh i tengok pic u la ape la.. i kata takmo..tp dia suruh.. so klu comment u baca atas tu, semuanya akan jadi miskomunikesyen.. ni tiara dah datang, so i lega dapat jelaskan perkara sebenar.. btw tiara, kalau lepasni nifi ni kutuk u, i report u.. takde kat blog, i miskol je u . tapi kene check my credit dlu la..sbb slalu ada 2sen je..

mak ai panjang giler kata alu-aluan aku pada Tiara ..

nifi2408 said...

SIS TIARA : sorry , tak bagitahu . seganlah nak bagitahu . kagum dalam diam je . hehe . sorry ehh :)

ASLAN : yuu ni kan . Kalau baca dari atas sampai bawah pun , yuu yang salah tau . menggatal je kejenya . HAHA . :D

mR.aSLaN said...

yu yang suruh i gatal tau..
you suruh tngok tiara pakai baju kurung..swit laa gitu la.
pastu suh google gambar ASma ape tah tak ingat.. grrr... hahahah lupe???

nifi2408 said...

Apa pulak ? Mana ada aii suruh yuu gatal . Tak pernah pun . Cuba yuu cari kat atas tu , ada ke ayat "Yuu , gatal laa ." Ada ? Ada ? Kahkahkah . :P

mR.aSLaN said...

ni la nasib..
laki selalu teraniaya ..:-(

nifi2408 said...

Elehhh . Yuu yang menganiaya diri sendiri tau . Hehe .

mR.aSLaN said...

ah takde2.. u yang kejam kat ai ..
dah bangun2la..
anak dara tdo lama2
bangun wat sarapan..
grrr..
kalau saya jadi bapak kamu, dah lama dah saya pecahkan dapur umah..biar takde dapur..tak payah masak lagi.. puas ati:-)

nifi2408 said...

Bagus jugak takde dapur . Tak payah masak . Makan kat luar jerr . Bestnyewwwwwwwww . Kahkahkah . :D

mR.aSLaN said...

yelah..
last2 nnt i kawin dgn tukang masak kat kedai tu jelah.. ok? oops.. tak sengaja mencurangi kamu..aduhh... camne nak terangkan pada 'dia' nnt erk...

nifi2408 said...

'dia' ? siapakah ?

mR.aSLaN said...

adalah.. somebody ... she's my past...

nifi2408 said...

ouhh . she . ingatkan he .

mR.aSLaN said...

yelah ... apepe pon saya tak kisah .. sy kan desprate .

zareliqa afiqa said...

datang menyampuk kat cnie..lalalala~ :)

nifi2408 said...

ASLAN : tak cakap apa apa pun . diri sendiri yang cakap diri tu desperate -,-

ZARELIQA : masuk . masuk . silakan . :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...