Thursday, August 25, 2011

FINGERNAIL ART

kalau sebelum ni ada finger art , kali ni aku nak tunjuk seni kuku pulak . haa . yang perempuan beragama islam tuh , jangan nak terpengaruh pulak yea . aku saja nak tunjuk , sebab cantik . kita tak boleh buat macam ni tauu . berdosaa . nanti tak dapat kap ba ra kap alif ta nunn . keberkatannn *gaya khatijah tan dalam dunia baru* hehe :D

FURNITURE YANG OWESOME

seriously , kalau ada jual kat mana mana furniture nih , aku memang nak beli . tak nampak kelakar pun . nampak attractive gila . mesti kalau orang datang rumah aku , memang terlopong sambil berkata "wahhhh" 14 harakat punya ahh . hehe . nak tengok tak furniture tuh ? nak ? nak ? nak ke tak tak nak ? iskk . hambekkk !

meja bengkang bengkok

FINGER ART

aku takde idea nak tulis hape sebenarnya . tapi memandangkan aku kena jugak tulis entry , aku buat laa jugak . tapi dengan gaya malasnya , aku surf je laa gambar gambar untuk tatapan korang semua . chewahhh ! hehe :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...