Monday, August 22, 2011

LU KASI WA HOT LAA MAT !

AMARAN : harap maaf . entry kali ni agak peribadi . entry luahan perasaan :)

benda ni terjadi 4.ogos yang lepas . lokasi : pesbuk ! haha . okayy . aku ada post satu status tau . status tu berbunyi :

"patut pegi dinner atau tak yea lepas shoot 2 boxes of double cheese and eggs sandwich from dunkin donuts petang tadi ? haihhh -_____-"

haa . lebih kurang macam tu laa . tiba tiba ada sorang mamat tu comment . aku malas nak tutup nama dia memandangkan ada berpuluh puluh manusia kat pesbuk yang namanya sama dengan mamat tersebut . lagi pun , profile picture dia dah ditukar serta aku dah buang dia dari friend list . so , kemungkinan besar korang tak kan dapat jejak mamat tersebut . :) nak tau , apa yang dia komen ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...