Monday, August 15, 2011

KOLEKSI ADIDAS OLEH DIMITRI KALAGAS

DIMITRI KALAGAS ni merupakan seorang art director and designer yang berasal dari melbourne , australia . selepas tujuh tahun bekerja sebagai art director and director , DIMITRI KALAGAS ni dah menghasilkan banyak produk antarabangsa . salah satunya ialah produk adidas . nak tengok ? nah !


 mantap ? hebat ? cool ? jom tengok beberapa koleksi kasut adidas lain yang dia dah reka .

REKAAN KUBUR YANG PELIK

tadi jalan jalan kat google . taip keyword kipas laa , basikal laa , cermin laa . saje saja nak tengok image . mana laa tau boleh masukkan dalam entry . lepas tu , hati tiba tiba terdetik nak taip kubur . so , taip laa . keluar laa macam macam jenis design kubur . antaranya :
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...