Friday, August 5, 2011

KAPAL PALING EKSKLUSIF DI DUNIA

1 . holland america lines

2 . cunard lines

SABUN SABUN YANG UNIK

tengok tajuk pun dah tau kan . entry kali ni pasal sabun . korang tau tak sabun tu apa ? alaa . yang korang guna buat basuh baju , basuh pinggan , basuh badan , basuh kereta , blablabla tuh . so , dalam entry ni , aku nak tunjuk kat korang beberapa design sabun yang seriously sangat cool , sangat unik , sangat unik . rasa macam nak beli je . mahal pun takpe . asalkan dapat . serius ! tak percaya ? tengok nih !

BARCODE SMART

kalau korang pergi mana mana tempat untuk beli barang , mesti korang belek belek dulu barang tuh kan . tak sah kalau tak belek . kat barang tu pulak , selain ada tanda harga , ingredients , tempat dikilangkan , expiry date , mesti ada barcode . tipu laa kalau takde barcode kan . *sila abaikan gula gula dua seposen dapat dua* so , kali ni aku nak tunjuk laa beberapa barcode yang sangat smart , kreatif , cantik , cun , bergaya . kalau nak print and jadikan barcode milik korang pun boleh . haha . nak tengok ?

 haa . tu baru satu . amacam ? menambat hati tak ? nak tengok lagik ? boleh boleh . scroll ke bawah yerk .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...