Friday, July 15, 2011

1ST BUFFERED EARNING

korang tau apa itu buffered earning ? alaa . blogger mesti laa tau kan . kalau tak tau tuu tipu laa . paham dengan tak je . aku dulu pun tak paham jugak apa laa benda alah buffered earning tu . bila dah buat banyak revision , baru laa tau apa tu buffered earning .

selama ni aku asyik tengok orang lain je . sekarang ni aku pulak yang dapat . gila happy . aku saja laa try bukak http://www.nuffnang.com kan . kononnya nak tengok earning bertambah tak bila aku takde update blog dua minggu . tup tup tengok ada buffered earning kat atas tuu . perghhh . memang happy gila laa . syukur sangat .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...