Wednesday, June 29, 2011

SAIZ OVERLOAD ?

Saiz badan over load , terlebih berat , si buncit , si gemuk , macam macam lagi laa gelaran yang kawan korang bagi kat korang . Tapi korang tau tak yang korang ni lagi banyak kelebihan berbanding diorang yang keding keding tu ? Tak percaya ? Kat bawah ni aku senaraikan kelebihan kelebihan korang :)



KELEBIHAN LELAKI BERBANDING KUCING

Tadi , aku dok ralit main ngan anak kucing baru lahir ni , laki aku call pulak . Lepas cakap lebih kurang , letak . Aku terpikir pulak . Walaupun aku macam dah takde hati kat dia , laki aku ni ada jugak kelebihannya berbanding ngan kucing aku kat luar tu . Nak tau apa kelebihan korang wahai laki laki oii berbanding dengan kucing ? Jom !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...