Tuesday, June 14, 2011

KENAPA BOLEH MENGIGAU ?

note : entry ni dibuat sempena adik aku mengigau pasal pesbuk malam tadi . keh3 :P

Kenapa boleh mengigau ? Bukan setakat bercakap , ada yang sampai tendang tendang , berjalan , jerit jerit sebab mengigau . Korang tau tak apa puncanya ? Kalau nak tau , kena laa read more :P


MENGATASI PERASAAN GUGUP

Heheh . Hari ni nak buat entry pendapat jugak . Tiba tiba banyak pulak idea ni . Selalunya tak . Kuikuikui . Gugup ? Apa tu ? Gugup tu macam bingung secara tiba tiba laa . Kadang kadang , korang mesti mengalami perasaan gugup . Tak kira laa dalam situasi apa pun , mesti pernah punya laa . Kalau tak pernah tuu , tipu la . So , aku terpikir , macam mana yea nak hilangkan rasa gugup ni ? Kat bawah ni situasi dan cara mengatasinya :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...