Monday, June 13, 2011

SCENE TV YANG MENIPU

Bercakap mengenai fantasi dalam tv , korang tau tak scene yang disiarkan dalam drama drama tv tu bukannya hakikat sebenar yang terjadi kat dunia ni . So , kena laa tambah rempah ratus sikit supaya cerita yang disiarkan tu jadi bst dan seterusnya menaikkan rating cerita tu . Jom tengok scene scene yang telah dirempah ratuskan . :D

FOBIA

Fobia atau phobia dalam Bahasa Inggerisnya merupakan satu perkataan yang berasal dari perkataan Greek bermaksud takut . Fobia meruju kepada ketakuta yang amat sangat terhadap sesuatu benda atau keadaan walaupun mengetahui ianya tidaklah terlalu mendatangkan bahaya . So , kat bawah ni , ada disenaraikan beberapa contoh fobia dan maksudnya .


LELAKI PELUPA

Hari ni takde fakta fakta . Aku just nak bagi pendapat . Pasal penyakit pelupa . Selalunya penyakit pelupa ni dikaitkan dengan orang perempuan . Tapi orang lelaki pun tak dikecualikan tau . Hahah . Hari ni aku nak back up perempuan . Yang lelaki , jangan panas punggung pulak . Hoho :D

Macam mana nak cerita ekk ? Ok , macam ni laa . Aku terangkan dalam bentuk peristiwa . Mungkin lagi senang untuk korang paham kan . Lagi pun , aku tak pandai laa nak terang terang ni . Nanti lain yang aku terang , lain yang korang paham . Tak pasal pasal terpopular pulak aku macam datin tutttt . Hoho :D



15 MAKANAN TERBAIK

makanan sangat penting dalam kehidupan kita . 
makanan ni diperlukan sebab dapat memenuhi keperluan badan kita .
tapi bukan makanan yang tak elok hokeh .
so , jom tengok makanan makanan yang sangat baik untuk badan kita .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...