Friday, June 10, 2011

SAKA


MAKSUD SAKA

Saka adalah perjanjian yang dibuat antara nenek moyang dengan jin laknatullah untuk mendapat kehebatan, kekuatan, kecantikan, perlindungan tertentu melalui perjanjian tertentu dalam tempoh yang ditentukan (tujuh keturunan).

AWAS HOT CHOCOLATE STARBUCKS !

korang tau minuman hot chocolate ? alaa . kat pasar raya banyak . cari je . kompem jumpa . macam macam jenis . cadbury ada , giant punya brand ada , tesco punya brand pun ada , starbucks punya pun ada . upzzz ! bercakap pasal hot chocolate starbucks , ni aku nak bagitau ni . hot chocolate dari starbucks ni dah dinobatkan antara minuman yang yang paling teruk kat amerika .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...