Thursday, June 9, 2011

TOP20 KUASA BESAR CATUR LELAKI



















kalau sebelum ni ada entry pasal top20 negara yang kongker game catur kategori wanita , kali ni aku nak tunjuk kat korang top20 negara yang kongker game catur untuk kategori lelaki pulak . sumbernya still daripada http://ratings.fide.com/topfed.phtml?tops=1 . jom ! :)

TOP20 KUASA BESAR CATUR WANITA




















ranking ranking semua ni diambil dari http://ratings.fide.com/topfed.phtml?tops=1 okay . so jangan cakap aku nak tipu tipu pulak . potong lidah tu kang . bagi yang rabun kingkong tu , kat bawah ni list dia okay . kesian korang :'( *pura pura simpati*

TOP20 PEMAIN CATUR JUNIOR(perempuan)


korang pandai main catur ? pandai ? ke saja saja jawab pandai ? err . apa ? tak dengar laa . ape ? tuan punya soalan ? ciss . nak kenakan aku balik laa tuu .

hokeh . dengan bangga dan suka hatinya , aku mengumumkan , aku TAK RETI main catur . hahh . puas hati kome ? huhh . malas ahh cakap ngan korang .

PEMAIN CATUR WANITA PALING CANTIK

hamboihhh . asal yang cantik cantik je , laju korang klik ehh . gatal sungguh . haha . takpe takpe . jom laa tengok senarai nama pemain catur paling cantik ok . nanti nagis pulak korang tak dapat tengok . huhuh .

SPECIAL ENTRY : MY 300TH FOLLOWER


sangat terujaa ouhh ! :D on 8th of june aku dapat aku punya 300th follower . walaupun ramai orang cakap follower tu tak bermaksud pape sangat , tapi bagi aku , followers tu sangat penting . dengan adanya followers yang banyak , bloggers lain pun rasa konpiden jek nak masuk blog . apatah lagi nak follow . tu apa yang aku rasa laa bila masuk blog yang ada ramai followers . lagipun , kalau ada followers yang banyak , macam melambangkan blog tersebut memang menarik , tertarik , semua semua lahh . :D other than that , boleh laa kita sebar sebarkan apa yang kita tahu kat umum kan ? so , blogger yang jadik follower ke 300 aku tuh ialah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...