Friday, June 3, 2011

10 ANAK BINTANG HOLLYWOOD PALING STYLISH

hari ni nak tulis dari tepi boleh tak ? sebab ada satu blog tu cakap , orang menyampah kalau tengok entry yang asyik align kat tengah je . aku pun tak paham apa kaitan entry align tengah dengan blog yang orang tak suka . rasanya tak salah kot kalau nak alignment tu center . haihh . tak paham laa aku blogger sorang tuh . nak kata otai , tak jugak . follower pun baru berapa je , newbie macam aku jugak . tapi dah ada tips tips untuk mengelakkan orang lari dari blog kita . aww ! copy paste ke nyah ? ok . berbalik ke asal , aku nak show 10 anak anak artis hollywood yang gila style baii ! ada yang bukan mak bapak dorang yang pilih pilih baju untuk dorang , dorang yang buat sendiri hokeh . check it outt !

10 ANJING PALING BAHAYA

sekarang ni kan banyak kes pasal manusia kena serang dengan anjing kan ? tahun 2011 ni je dah berapa banyak kes terpampang kat surat khabar *chewahh* so dalam entry kali ni , aku nak tunjuk kat korang top 10 anjing yang paling bahaya kat dunia ni . walaupun nampak comel , tapi bahaya ouhh . jommmm !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...