Monday, May 30, 2011

10 GAUN PENGANTIN PALING SEKSI

kalau ada gaun pengantin paling daring ,
mesti laa gaun pengantin paling seksi pun ada .
*walaupun aku tak pasti tang mana yang seksi tuu -,-*
layan je laa~

10 GAUN PENGANTIN PALING DARING

aku ambik atikel ni dari satu blog . dia cakap tak payah letak link dia . dia kasi halal je . so , aku pun tak nak laa letak link dia tuu . ehh . bukan tak nak laa . lain kali aku letak ok . bukan apa , entry kali ni panjang laa :P

10 GAUN PENGANTIN PALING HODOH

seriously , bila aku tengok gambar gambar baju pengantin ni , aku gelak guling guling . memang kelakar gila . macam mumia ada . macam lady gaga pun ada jugak . wakaka :D

10 PUTERI RAJA YANG HOT

beruntung kan jadi orang cantik ni . dah laa cantik , berkedudukan , kaya pulak tuu . dah jadi ikon kepada rakyat . kehidupan dorang pun jadi buruan . bukan yang rasmi je , kehidupan peribadi pun . so , gerak geri pun kena laa kawal . jangan sampai mengaibkan diri sendiri . upzz . aku dah membebel . sila forward =.="

DUIT MALAYSIA...DULU DAN KINI

haa . entry ni dibuat agar generasi yang ada sekarang tak lupa rupa duit kita ni . bagi generasi yang akan datang pulak , boleh la entry ni dijadikan rujukan :)

CARA MENGELAKKAN KAKI MELECET

aku ada dengar petua ,
kalau tak nak kaki korang melecet bila pakai kasut baru ,
korang kena gigit bahagian kasut tu .

10 KERETA PALING MAHAL TAHUN 2011

hohh .
kalau laa diberi peluang untuk
pilih kereta ni
and ada orang yang
nak tolong bayarkan ,
aku nak pilih kereta :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...