Sunday, May 22, 2011

JAWAPAN EXAM YANG GEMPAK !

Nak kata dorang ni tak pandai , rasanya dorang stay kat negara yang maju . Mungkin masalah banyak facebooking . Tak pun busy main kat luar rumah tu sampai takde masa na blaja . Errr . betul laa tu agaknya . :P

GIRLS DAN BILIK MEREKA :D

hurmm . jom kita tengok macam mana laa gadis gadis yang stay kat luar negara ni punya bilik . kemas ke ? bersepah ke ? cantik ke tak ? buruk ke hodoh ? *mula busybody* dah . dah . malas nak cakap banyak . korang tengok je laa kat bawah ni . :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...