Saturday, May 21, 2011

10 HAIWAN PALING BERBISA

kali ni fakta sikit . asyik entry gelak gelak je , mana boleh ! tak masuk laa ilmu pengetahuan kat otak korang mnanti . :P so , kat bawah ni top 10 haiwan paling berbisa kat dalam dunia ni . enjoyyy~

SHOWER CURTAIN YANG SANGAT KREATIF !

Kalau sebelum ni ada entry pasal aksesori bilik air yang sangat cool , kali ni nak tunjuk kat korang shower curtain yang kreatif gila . Kalau nak letak kat hotel mungkin tak sesuai . Kecuali laa kalau hotel tu buat theme kan . Kalau laa rumah aku ada bath tab , dah lama dah beli curtain curtain ni . Sangat smart wa cakap luu :D

AKSESORI BILIK AIR YANG SANGAT COOL !

Bagi sesetengah orang , bilik air ni tempat dorang nak relax , tempat dorang nak tenangkan diri . So , ada antara dorang yang beli aksesori bilik air ni untuk mencantikkan bilik air dorang . Bilik air pun nak cantik dan hensem tahu ! Bukan ruang tamu je . huhu :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...