Monday, May 16, 2011

SALAH LOGO ATAU KORANG YANG DIRTY MINDED ?

kat bawah ni ada logo logo
milik syarikat atau pape je laa .
jom test otak korang tuu .
suci bersih atau yellow minded ?
haha !
p/s : so , korang yang mana satu ? :P

GAMBAR GAMBAR KREATIF

kat bawah ni ada macam macam gambar .
ade yang photoshop . ade yang real .
bagi aku laa ,
gambar gambar kat bawah ni sangattttt cool !
* dan creative jugak :D
so , aku nak share dengan korang .
checkitout !
titisan air :)

ada rasa teringin nak makan tak ? :P

urghh . my hairrr !!!

yehaaaa !!

sape yang suka snapping , boleh try cara ni :D

mata kat tangan ? aku heran =.="

yerkkk !!!

kuda atau kuda belang ? kompius !

gambar ni maybe real . tak dapat dipastikan :)

gatai !

smart editing kan ?? :D

"jaga mak kau baik baik bila aku takde nanti nak", kata bapak rimau .

dalam tuu !

sape sape yng boleh buat macam ni kat depan mata aku , aku bagi rm1000 . haha

wuiyyooooo~

rumah banyak tangga .

macam mana laa kangaroo tu boleh sampai kat situ . pelik aku . =.="

slamber je dia tarik jalan tuu . haha .

p/s : sape yang boleh buat pic aku makan panda , aku nak bagi hadiah ! haha :D

SENI BUAH BUAHAN

kali ni pun malas nak buat entry pasal fakta .
sekarang ni still dalam mood gambar gambar sahaja .
selepas kejayaan entry gambar perempuan naked
aku nak teruskan dengan entry baru ni .
pasal seni buah buahan .
betapa kreatifnya dorang .
seni seni macam ni selalunya memerlukan
kepakaran yang tinggi kan ?
bagi tangan yang takde seni *macam aku*
kompem buah epal jadi buah laici .
hahah . malas nak cakap banyak . enjoy~

buah kissing . so sweet~~~

ahahaa . takut je . sebab ape . aku tak tau . korang pikir sendiri . haha .

pumpkin muntah . yaikzzz~

limau besar nak makan limau kecik :D

orange kecewa coz cintanya ditolak :P

main main :D

pumpkin flirting :P

epal buat muka ganas :P

comel kan ? (^-^)

epal kejam =.="

pisang merompak :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...