Saturday, May 14, 2011

PEREMPUAN SEKSI DAN LELAKI TUA JADI COVER MODEL ?

Semua gambar aku nak
tunjuk kat bawah ni merupakan
lukisan pada dinding .
Ataupun wall drawing .
*bagi yang ada english education sahaja =.=*
Nampak alive gile .
Enjoy ! :D


p/s : tajuk entry takde kaitan dengan entry ni .
saje bagi gempak .
jangan mareeee~ :P

ILUSI MATA

kali ni malas nak cakap pasal fakta .
so aku nak uji sikit mata blogger ni .
adakah still baik ?
tak pun dah bermasalah akibat
terlalu banyak blogging ?
haha . jawab laa sendiri :D

korang rasa apa bila tengok pic ni ?

berombak ombak tak ?

berputar putar kan ?

rasa berpinar je mata ni =.=

tengok kat bulatan yang paling tengah tu !

tenung titik hitam tu .

sakit mata . =.="


macam lembik lembik je . haha .
tengok kat bulatan biru yang paling tengah .



ok cukup . aku dah pening . korang ? :D

GAMBAR PEREMPUAN NAKED

haha . saje bagi title hawt hawt macam tuu .
mana laa tau boleh naikkan trafik blog :P
actually betul jugak .
tapi takde lahh naked terus ok .
almost naked je :P

so , korang tengok gambar gambar kat atas ni .
semua permpuan tu fake ok .
oil painting sebenarnya tu .
sangat owesome kan ? :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...