Wednesday, March 16, 2011

pAdA hAri jUmaAt yAng hEnIng

jumaat yang lepas..
err..11/03/2011..
aku habis claz dalam pukul 12.15pm macam tu..
so aku dengan lemah gemalainye berjalan laa g pagar depan poli tu haa..
dalam hujan2 oke..huhh..
sampai je kat pagar depan..
keadaan kat bawah ney yang aku nampak..
agak terkejut dan bimbang pada mulenye..
tapi aku still duduk melepak kat situ..
diulangi..DALAM HUJAN OKE..!!
selalunye tak macam ney..
pelbagai kemungkinan yang aku pikir..

1) hujan..,so uncle cab balik umah tido..
2)uncle cab pon pegi solat jumaat jugak..
3)uncle cab pegi buat reunion.. -,-

yang penting..
sumer yang kat atas tu salah..!!
aku sendiri pon tak tau kenape..
akhirnye dengan rase teruja..
aku pon jalan kaki laa balik umah dengan bpayung..
hampeh..!!
nasib baik aku bawak payung..
kalau tak..??
akan daku saman dirimu wahai uncle2 cab..!![e][n][d]

kAsIh tErciPtA

semalam..
15/03/2011..
aku pegi lepak kat library..
lame jugak lahh aku kat sane..
brape jam tah..
mule2 layan fb..
then bace majalah..
last skali cari novel..
mase tengah cari novel tu..
jumpe satu novel ney..
tadaaaa~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.hahah..
tajuk novel ney same ngan tajuk lagu FT..
FT kan minat kat abang..
upzz..abang kan minat kat FT..
rase macam nak send je pic ney kat abang..
tapi takde krdt laa pulok..
haihh..
tak kisah lahh..
yang penting aku suke..
and excited gile bile jumpe novel ney..
tapi tak berniat nak bace pon.
hahah..
kurang ajar kau eiyz..
[e][n][d]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...