Sunday, December 4, 2011

SUSUN SEMULA PERKATAAN

haa . bila dah petang petang macam ni , otak mula penat . ye lahh . dari pagi asyik buat kerja , berfikir , buat kerja lagi . so , kali ni kita nak main main sikit . tak nak tension tension okay . korang baca je perkataan perkataan kat bawah ni . semuanya telah disusun semula . ada yang boleh buat kita gelak kalau paham maksud sebenarnya .


DORMITORY:
Apabila disusun semula :
DIRTY ROOM

PRESBYTERIAN:
Apabila disusun semula :
BEST IN PRAYER

ASTRONOMER:
Apabila disusun semula :
MOON STARER

DESPERATION:
Apabila disusun semula :
A ROPE ENDS IT

THE EYES:
Apabila disusun semula :
THEY SEE

GEORGE BUSH:
Apabila disusun semula :
HE BUGS GORE

GAUTENG:
Apabila disusun semula :
GET A GUN

THE MORSE CODE:
Apabila disusun semula :
HERE COME DOTS

SLOT MACHINES:
Apabila disusun semula :
CASH LOST IN ME

ANIMOSITY:
Apabila disusun semula :
IS NO AMITY

ELECTION RESULTS:
Apabila disusun semula :
LIES - LET'S RECOUNT

SNOOZE ALARMS:
Apabila disusun semula :
ALAS! NO MORE Z 'S

A DECIMAL POINT:
Apabila disusun semula :
IM A DOT IN PLACE

THE EARTHQUAKES:
Apabila disusun semula :
THAT QUEER SHAKE

ELEVEN PLUS TWO:
Apabila disusun semula :
TWELVE PLUS ONE

MOTHER-IN-LAW:
Apabila disusun semula :
WOMAN HITLER

p/s : semua ni saja saja je tau . nak hilangkan tension . kot kot ada yang terasa ke , jangan laa ambil hati . nifi mintak maaf sebab tak dapat nak bagitau sumber asal . tak ingat laa ambik dari mana . surat khabar rasanya . hehe :D

4 comments:

h'zulproperty said...

....... (xterkate: creative bebenor kate kor)

czueka zulaikha said...

suka games yg mcm ni :) release tension..

Aida.Ohno said...

hahaha.kreatif gilerr. best2.

nifi2408 said...

H'ZUL : tak terkata ? kelu lidah letteww . hehe .

CZUEKA : kann . agak release walaupun memeningkan kepala mulanya .

AIDA : boleh copy . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...