Sunday, December 18, 2011

SPECIAL ENTRY : MY 600TH FOLLOWER

haiii . dah lama nifi tak update blog kan . entry paling akhir yang nifi buat , Susun Semula Perkataan bertarikh 4 . disember . 2011 . Ada laa dalam dua minggu kan .

okay . kita tolak ke tepi entry tu . Kali ni nifi nak buat entry special , entry sempena follower yang ke 600 . Siapa lagi kalau bukan pemilik blog Dunia Anisa .




Haa . Kat atas ni gambar pemilik blog tersebut . Namanya Cik Anisa . Maaf yerr . Nifi cilok gambar awak tanpa kebenaran . :') Terima kasih sebab follow blog nifi ! :D

Jom kita review sikit blog ni . Blog Dunia Anisa ni berlatar belakangkan warna pink . Alaa , warna girlgirl gitu . :D Kat bawah ni header blog .


Comel kan . Ada pelangi . Part couple tu paling cute . Header blog ni buat sendiri agaknya . Kreatif ! Dekat shoutbox pun gunakan gambar gambar kartun . Memang kawaii lahh ! *bak kata orang jepun*

Pengisiannya pulak , banyak tentang kisah peribadi laa . Tentang kisah seharian Cik Anisa kita ni . Maaf kalau tak betul yerr .

So , korang semua , jom laa follow blog Dunia Anisa ni . Tak rugi tau . Blognya comel macam tuan blog jugak . Hehe :D

p/s : to Cik Anisa , Thanks a lot yerr ! :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...