Sunday, October 9, 2011

SPECIAL ENTRY : MY 500TH FOLLOWER


9.oktober.2011 . nifi dah dapat follower yang ke 500 ! serius ! sukaaa ! sukaaa sangat ! sangat sangat sukaaa ! dan sukaaa ! serta sukaaa ! dan sukaaa lagi ! upzzz . terover pulak . nak tahu siapa yang bertuah tu ? jom !
okayyy . nama owner blog ni cik siti . cuba tengok header blog dia kejap . serius suka header cik siti . zombie vs plants weyy ! nifi dah repeat main game ni 4kali dah . ingatkan boleh laa dapat award lain selain award bunga matahari tu . tapi hampeh . letih je aku main . haihh . =.="

okayyy . back to the topic .


so , nifi nak review laa sikit pasal blog ni . nak bagi hadiah juta jutaan , tak mampu . ni je laa yang termampu . harap okay yerr cik siti ? :)

dari apa yang nifi baca laa kan , cik siti ni suka kucing . *kita sama laa :D* , suka makan cotton candy , suka nombor 27 , dan sangat anti ngan kaum kaum semut .

blog cik siti ni berkisar *chewahhh* mengenai life cik siti secara umumnya . kan cik siti kan ? nifi tak berapa jelas ngan konsep beliau . tapi takpe , korang boleh pergi sendiri kat blog cik siti dan baca sendiri entry entry yang ada .

nak link ? http://khayalan27.blogspot.com . *see . url blog pun ada 27* :)

p/s : to cik siti . thanks a lot sebab follow blog nifi . nifi pun dah follow blog cik siti . :)

7 comments:

Cik tikah said...

tahniah! :)

nifi2408 said...

tengkiuu cik tikah ! :D

..iNurqa .. said...

tahniahh .. (^.^)

nifi2408 said...

tengkiuuuu . :)

DRceria said...

waaaahhh.. famesss si CTK tu kn...??hahahaa... x aci la blog DRC xdpt jd entry kt nifi ni...huhuh

nifi2408 said...

alalaa . jangan laa jelez :D

nifi2408 said...

alalaa . jangan laa jelez :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...