Saturday, October 15, 2011

CINTA MUKA BUKU dan PUTUS DI TWITTER

sekarang ni , orang sekeliling dok siul2 lagu CINTA MUKA BUKU nyanyian najwa latif . jangan cakap korang tak pernah dengar lagu kiut miut tuh . aku lempang lapan belas ribu kali jap g . tetiba .

* kakkk . aku tak penah dengar laa lagu tuh . nyanyikan barang sebaris dua .

pangggg  ! kan dah cakap . tapi takpe laa . demi menghormati kawan yang tak seberapa nak rapat , ku turutkan jua . tapi version najwa latif lerr . tak kuasa aii nak nyanyi guna suara aii ni nyahh . hambekkk !





haa . dah dengar ? video ni hit tau kat youtube . comel jerr lagunya . tuan punya suara pun comel . *bodek bodek . aku pun dah berpuluh kali dengar lagu ni sambil tengok bidio ni . geram ouhh . kalau laa inchek famy macam gitu . bahagia aii tauuu .

* ok stop . daku udah start merapik .

bila dah ada lagu CINTA MUKA BUKU , tak lama tuh keluar laa pulak PUTUS DI TWITTER . katanya lagi ni sebaga ending lagu cinta muka buku tuh laa . petang tadi viewers ada laa  dalam 7k je . sekarang naik 10k weyy . serius ! hebakkkk hebakkk !


video


pemilik lagu ni encik mimpi . beliau ni pun ada blog jugak . sila ke http://encikmimpi.blogspot.com kalau nak layan entry2 dia . ada jugak lagu lain yang dia buat . contohnya sungai lui by aizat amdan and lelaki seperti aku by aliff satar . serius best ! 

aku nak khatam entry dia pulak ahh lepas khatam blog ahkak geli nanti nih . haa . tersasul cakap pasal blog ahkak geli nih . blog ni pun serius best . klik link ni kalau nak g blog dia ehh . http://cikgeligeli.blogspot.com . aku dah baca entry dia dari la ni sampai laa hat lama lama tuh . sikit je lagi nak khatam *apa punya mereng baca dari awal latest ke oldest khennn . 

tapi takpe , asalkan baca + gelak sensorang macam aku baca blog realiti konspirasi , inchek zackzukhairi punya . erkkk . ada lagi . kalau macam nih , sampai ke esok laa aku review blog orang . dah . kbai . :DD

8 comments:

c i k a n a said...

sweet lagu cinta muka buku tuh kan.. hehe..lagi yg ptus d twitter 2 klakar la... =p

AdaApe..? said...

best lgu ni.. :D

nifi2408 said...

c i k a n a : klaka kan . tapi best :)

AdaApe...? :lagu mana yang best ? cinta muka buku atau putus di twitter ?

cacha said...

wah, suke la lagu due2 tu. fun aje.

Elie Lily said...

cinta muka buku, comel-comel je lagunya.. hiiihi

mielajasmin said...

haha. ari ade dgr kt fb
lagu otus d twter. mcm2 la..
tp bleh la.. :)

hanum said...

hahaha macam macam,..t kantoi di blog pulak! same2 ade skandel,.huhuhu

nifi2408 said...

cacha : kann . satu comel , satu kelakar . :D

elie : comel gila . vc pun comel .

miela : lagu tu kuar kat radio ? meletuppp !

hanum : hanum laa tolong nyanyikan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...