Friday, August 5, 2011

SABUN SABUN YANG UNIK

tengok tajuk pun dah tau kan . entry kali ni pasal sabun . korang tau tak sabun tu apa ? alaa . yang korang guna buat basuh baju , basuh pinggan , basuh badan , basuh kereta , blablabla tuh . so , dalam entry ni , aku nak tunjuk kat korang beberapa design sabun yang seriously sangat cool , sangat unik , sangat unik . rasa macam nak beli je . mahal pun takpe . asalkan dapat . serius ! tak percaya ? tengok nih !






































serius . semua gambar kat atas ni gambar sabun . bukan gambar pemadan dua kupang yang korang selalu beli time kecik kecik dulu tuh . tak percaya jugak ? arghhh . lantak korang ahh . dah . bai .

4 comments:

Anonymous said...

cantik gila !

Anonymous said...

smart,smart.kat malaysia xde jual ke?

Umie Artoqiemie said...

macm enak dimakan je nih :P HAHA

nifi2408 said...

UMIE : kann . lagi lagi cupcake tuh . yummayyy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...