Monday, August 15, 2011

REKAAN KUBUR YANG PELIK

tadi jalan jalan kat google . taip keyword kipas laa , basikal laa , cermin laa . saje saja nak tengok image . mana laa tau boleh masukkan dalam entry . lepas tu , hati tiba tiba terdetik nak taip kubur . so , taip laa . keluar laa macam macam jenis design kubur . antaranya :
  















haa . amacam ? nak tengok lagi ? tak payah laa ekk . korang yang islam ni mana boleh buat kubur macam ni . haram dalam islam . sebab apa , tak sure laa pulak . tapi memang tak dibenarkan laa . :)

2 comments:

cik aisha said...

memang pelik ni...mcm2 bentuk ,kubur je kot..huhuu

nifi2408 said...

Kann . Kubur je pun . Nasib baiklah orang Islam dilarang menghias kubur macam ni . Kalau tak ? Isk Isk Isk .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...