Monday, August 15, 2011

KOLEKSI ADIDAS OLEH DIMITRI KALAGAS

DIMITRI KALAGAS ni merupakan seorang art director and designer yang berasal dari melbourne , australia . selepas tujuh tahun bekerja sebagai art director and director , DIMITRI KALAGAS ni dah menghasilkan banyak produk antarabangsa . salah satunya ialah produk adidas . nak tengok ? nah !


 mantap ? hebat ? cool ? jom tengok beberapa koleksi kasut adidas lain yang dia dah reka .



abaikan background semak kat belakang tuh .
alalaa . ropol ropol . comel kan . hehe .
macam simple je kan . tapi mahal ouhh .
seriously , aku suka gila yang ni . aku cop dulu !
dia dapat idea nak buat kasut ni dari kereta kot =.="
ala ala robot . i loikee :D
sekali tengok , apa kejadahnya dia buat macam nih . =.='
euwhh ! geli tengok kepala beliau !
inspirasi daripada cik lipan :D

4 comments:

cik aisha said...

eh boleh pakai ke ni?macam syg je kalau blh pn..

urzain hussain said...

cayalah kasut tuh..
huhu..

nifi2408 said...

CIK AISHA : buleh aihh . sape kata tak buleh ? haha .

URZAIIN : smart kan design dia . rasa nak beli semua . :D

nifi2408 said...

CIK AISHA : buleh aihh . sape kata tak buleh ? haha .

URZAIIN : smart kan design dia . rasa nak beli semua . :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...