Thursday, August 25, 2011

FURNITURE YANG OWESOME

seriously , kalau ada jual kat mana mana furniture nih , aku memang nak beli . tak nampak kelakar pun . nampak attractive gila . mesti kalau orang datang rumah aku , memang terlopong sambil berkata "wahhhh" 14 harakat punya ahh . hehe . nak tengok tak furniture tuh ? nak ? nak ? nak ke tak tak nak ? iskk . hambekkk !

meja bengkang bengkok


laci bentuk dress . cantik gila kan ?

laci berlubang . owesome !

laci mencair . cantik gila ouhh !

laci terbelah dua . hehe :D

nampak biasa jer . tapi part kaki dia tuh , boleh membunuh wehh !

eii . eii . cute gila wehh . sape tak nak ? hehe .

whoaa . memang smart gila wehh !

macam meja yang kat atas tuh kan , tapi ni style laci :D

woopsss ! anjing ker nih ?

oo-emm-ayy . memang kiut miut !
sape tau kat kedai mana ada jual nih , bagitau laa aku . buleh aku beli :DD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...