Friday, August 5, 2011

BARCODE SMART

kalau korang pergi mana mana tempat untuk beli barang , mesti korang belek belek dulu barang tuh kan . tak sah kalau tak belek . kat barang tu pulak , selain ada tanda harga , ingredients , tempat dikilangkan , expiry date , mesti ada barcode . tipu laa kalau takde barcode kan . *sila abaikan gula gula dua seposen dapat dua* so , kali ni aku nak tunjuk laa beberapa barcode yang sangat smart , kreatif , cantik , cun , bergaya . kalau nak print and jadikan barcode milik korang pun boleh . haha . nak tengok ?

 haa . tu baru satu . amacam ? menambat hati tak ? nak tengok lagik ? boleh boleh . scroll ke bawah yerk .














3 comments:

si macho said...

awesome lhaaa ^_^)v

dik non said...

meletopp..kat malaysia tak de eak???

nifi2408 said...

SI MACHO : kann . owesome gila !

DIK NON : takde . kalau laa ada . simpan buat collection ! haha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...