Thursday, July 21, 2011

PABILA RAMAI BOIPREN

*gambar takde kaitan ngan entry*

aku rasa , benda ni dah jadi something yang biasa kot dalam masyarakat kita hari ni . especially dalam kalangan budak budak bandar . kalau kampung tu  mungkin ada . tapi tak menonjol sangat laa . ahaa . benda ni dari pemerhatian aku je , kalau ada salah betulkan ehh . :D

1 . minggu ni keluar dengan boipren tu , minggu depan keluar dengan boipren yang ni .

2 . boipren yang tu bagi hadiah , boipren yang ni bagi hadiah . mewah laa korang .

3 . peratus untuk kantoi amatlah tinggi .

4 . kurang rasa kecewa apabila clash atau break .

5 . ada kemungkinan untuk salah hantar message .

6 . jenuh nak jawab call boipren bila talian asyik bz je .

7 . kalau boipren yang tu tak dapat tolong , ada kemungkinan boipren yang ni boleh tolong .

8 . kasih sayang berlebih lebih + melimpah ruah laa .

p/s : terpulang kat korang laa kalau nak berboipren banyak atau setia kat sorang macam aku . :DD yang penting , korang bahagia . haha :DD

4 comments:

kotak bulat said...

hehehe... tp selalu tersasul bila gunakan pngilan yg xsame.. :P

nifi2408 said...

Amboii . KB pernah buat ehh ? Haaa . Kantoii :P

SaddLone said...

haha betul janji korang bahagia tapi aku sure lama2 xbahagia jugak punye! kehkeh

nifi2408 said...

Saddlone : Kann. Dah mainkan hati orang macam tu. Mesti kita terkena jugak akhirnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...