Wednesday, July 27, 2011

KELEBIHAN RAMAI KAWAN

bak kata kata sape ntah , bercinta biar satu , berkawan biar beribu . *sila abaikan ayat ayat yang terbalik tuh .* bagi aku , betul laa tu . korang kena ada kawan yang ramai . boleh jadi khadam korang . tett ! dah . baca je laa kat bawah nih .



1 . bila gaduh gaduh dengan kawan yang ni , boleh join kawan yang tu . takde laa korang keseorangan kan .

2 . dapat separate gosip gosip dengan lebih cepat . korang bagitau kat kawan ni , kawan ni pulak bagitau kat kawan dia . kawan dia pulak bagitau kat kawan dia lagi . kawan dia lagi blablabla .

3 . kalau kawan yang tu tak dapat tolong , kawan yang ni berkemungkinan akan tolong korang .

4 . korang boleh tiru assignment atau kerja sekolah kawan yang tu . kalau kawan yang tu tak siap macam korang jugak , boleh laa tiru kawan yang ni pulak .

5 . peratus untuk menambah stok skandal pun banyak . yea lahh . kawan ni ada boipren , kawan tu pun ada boipren . rapat ngan korang sebab korang jadi spy . lama lama sangkut .

p/s : kesimpulannya , cari laa kawan ramai ramai . kawan je yang boleh tolong korang bila mak bapak , makcik , pakcik , boipren , gelpren tak dapat tolong korang . note lagi , ni pengalaman dan pemerhatian aku . sila jangan baling aku dengan kapak . haha . :D

2 comments:

cucu umie said...

tapy bg ayie, susah kot nak kawan yg sentiasa ad dgn kita dikala susah..waktu sng shje ad..

nifi2408 said...

a'ah . betul tu . nifi sendiri pun , gaduh ngan member sebab dia nak back up bf dia yang terang2 mmg salah . sampai sekarang tak berbaik .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...