Thursday, July 14, 2011

ARTIS LIKE STATUS HAKU !

ahh . tak kisah laa korang nak kata aku batak ke , jakun ke , orang asli duduk dalam hutan ke , yang penting aku nak canang canang kat blog ni . blog aku kan . so , suka hati aku laa . haha . cuba korang tengok kat bawah ni . tengok laa . tengok laa .

ehh . bukan bukan . bukan yang ni . ni printscreen chat aku ngan cleverbot . ciss . kantoi . =.=" haa . korang nak tau cleverbot ni hape ? korang boleh pergi kat http://www.cleverbot.com . kat situ korang boleh chat ngan satu robot ni . memang sebijik macam manusia laa jawapan dia . try ahh .

upzz . terpromote pulak inchek cleverbot ni . jom kita sambung balik perkara sebenar yang aku nak story kat korang ni . haa . gambar kat bawah ni laa . tengok cepat . tengok ! tengok ! 


haa . nampak tak ? nampak tak ? kalau tak nampak , meh aku besarkan lagi . tak nampak jugak , korang klik laa gambar tu ehh .


alaa . mesti korang cakap artis tak hot pun , tu pun nak kecoh . haa . ni aku nak balas balik . alaa . cakap je laa korang jelez takde artis like status korang . walaupun dia tak hot , kira dia ni mesra peminat laa nak like like status peminat . upzz ! peminat ke ? tettt ! fyi laa kan , ni fb original dia tau . tak caya ? click sini . add la beliau kalau nak artis like status korang jugak . cettt ! haha :DD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...