Friday, July 29, 2011

BILA HUBUNGAN CINTA DILANDA BADAI

entry ni agak keperibadian sikit . opsss ! peribadi lerr . fikiran melayang kejap tadi . aku terfikir , nanti aku puasa sorang sorang , sahur sorang , bukak puasa pun sorang sorang . aku terfikir , nanti baju raya aku kaler apa . saiz dia sesuai tak ngan aku . aku ada terfikir jugak , inchek boyfie ajak teman dia pegi beli baju raya . aku dah berangan dah nak . . .

*cut it off eiyz . kau dah merapu . ok fullstop .*

Wednesday, July 27, 2011

CARA MENGATASI CEMBURU

bercakap pasal cemburu , cemburu ni sebenarnya ada dalam diri semua manusia . dah jadi sebahagian daripada diri manusia dah pun . tak terbatas kat perempuan je . lelaki pun ada jugak yang bersikap cemburu . kadang kadang lagi teruk dari perempuan . jom tengok cara mengatasinya .


KELEBIHAN RAMAI KAWAN

bak kata kata sape ntah , bercinta biar satu , berkawan biar beribu . *sila abaikan ayat ayat yang terbalik tuh .* bagi aku , betul laa tu . korang kena ada kawan yang ramai . boleh jadi khadam korang . tett ! dah . baca je laa kat bawah nih .

Thursday, July 21, 2011

PABILA RAMAI BOIPREN

*gambar takde kaitan ngan entry*

aku rasa , benda ni dah jadi something yang biasa kot dalam masyarakat kita hari ni . especially dalam kalangan budak budak bandar . kalau kampung tu  mungkin ada . tapi tak menonjol sangat laa . ahaa . benda ni dari pemerhatian aku je , kalau ada salah betulkan ehh . :D

Tuesday, July 19, 2011

KEKURANGAN MEMAKAI HENPON KECIK

sekarang ni , ramai yang guna henpon besar gedabak kan . alaa . henpon beriberi , henpon epal hijau , henpon galaxy bima sakti , henpon blablabla . jelez ouhh tengok orang lain ada . aku takde pun . sobs2 . ada sesape nak volunteer belika aku henpon samsung galaxy s2 ? kalau tak boleh , blackberry pun jadi laa . kehkehkeh . ok . stop . korang baca je la kat bawah ni . haha . kalau cakap panjang panjang , nanti aku merapu . so , baik korang baca je .

Friday, July 15, 2011

1ST BUFFERED EARNING

korang tau apa itu buffered earning ? alaa . blogger mesti laa tau kan . kalau tak tau tuu tipu laa . paham dengan tak je . aku dulu pun tak paham jugak apa laa benda alah buffered earning tu . bila dah buat banyak revision , baru laa tau apa tu buffered earning .

selama ni aku asyik tengok orang lain je . sekarang ni aku pulak yang dapat . gila happy . aku saja laa try bukak http://www.nuffnang.com kan . kononnya nak tengok earning bertambah tak bila aku takde update blog dua minggu . tup tup tengok ada buffered earning kat atas tuu . perghhh . memang happy gila laa . syukur sangat .

Thursday, July 14, 2011

KEBURUKAN MEMAKAI CERMIN MATA

sekarang ni aku ada kat foodcourt poli . aku tengok , mamat cina depan aku ni dari tadi mengelap cermin mata dia . masuk kali ni , dah lebih 1jam kot dia lap cermin mata dia tu . ok , aku tipu .


aku terfikir , mesti kesian kan orang yang pakai cermin mata ni . macam macam masalah timbul . so , aku share laa sikit keburukan pakai cermn mata ni .

ARTIS LIKE STATUS HAKU !

ahh . tak kisah laa korang nak kata aku batak ke , jakun ke , orang asli duduk dalam hutan ke , yang penting aku nak canang canang kat blog ni . blog aku kan . so , suka hati aku laa . haha . cuba korang tengok kat bawah ni . tengok laa . tengok laa .

Tuesday, July 12, 2011

KEBAIKAN BERBAJU KURUNG


zaman sekarang ni , dah tak ramai orang perempuan yang rajin nak pakai baju kurung . dorang lagi suka pakai jeans , tshirt , gaun , blouse , blablabla . dah macam lelaki dah aku tengok . yang lagi teruk , separuh bogel pun ada . tak cukup kain laa katakan . haha . kali ni , aku nak cerita laa sikit pasal kebaikan baju kurung . harap harap aku ni membantu laa dalam menaikkan pakaian tradisional kat malaysia ni . prasan ! kahkahkah ! :DD

PERBEZAAN JAMBAN CANGKUNG DENGAN JAMBAN DUDUK


masa aku tengah bizi kat dalam toilet pagi tadi , aku terpikir laa benda alah ni . haha . bagi yang tengah makan , sila jangan baca . kalau korang muntah , aku tak bertanggungjawab hokeh . :DD

Saturday, July 2, 2011

JANGAN BANDINGKAN AKU DENGAN RASULULLAH SAW

Takde introduction . Takde pengenalan . Terus kepada isi . Aku agak speechless . Tapi , nak jugak luahkan ketidakpuashati tuu . Ok , direct to the point . Cuba korang tengok dan baca apa yang terdapat dalam gambar kat bawah ni .



Cuba terangkan apa yang korang rasa bila tengok dan baca gambar ni . Speechless macam aku jugak ? Atau rasa biasa biasa je ? Untuk pengetahuan korang , gambar ni milik aku hokeh . Takde curi curi punya . Original dari ladang .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...