Saturday, June 11, 2011

SARAPAN PAGI

cuba korang tengok makanan kat bawah ni .

ni namanya stuffed french toast .



yang ni pulak harvest grain and nut pancakes with cinnamon apple compote and whipped topping .


dan yang ni , dennys grand slamwich .
kalau korang tengok makanan makanan kat atas ni , kompem korang terliur kan ? kan ? kan ? cakap betul betul . mengaku cepat ! kalau tipu hidung pandang sedepa nanti . haha . tau takut . actually , kalau korang nak tau , makanan makanan kat atas ni merupakan top 3 sarapan pagi paling teruk . sebab apa ? sebaba banyak kalori , lemak , garam , macam macam lagi laa . nak tau lebih lanjut ? klik link ni .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...