Monday, June 27, 2011

LELAKI VS PEREMPUAN

Korang ada boipren ? Ada gelpren ? Bini ? Laki ? Member rapat ? Haa . Tak susah kalau nak tahu pasal diorang ni . Jom kita belajar sikit pasal lelaki ngan perempuan ni . Mana laa tahu berguna untuk korang mengorat ke , tolong korang mengenakan orang ke . Upzzz !




L: tak kisah balance 1sen , duit kertas je dalam dompet .
P : tetap tuntut dari cashier balance 1 sen .

L : kebanyakannya cuma tau basic kaler macam biru , merah , hitam , kuning , coklat semata mata .
P : tau 1001 kaler . merah hati , merah darah , merah jambu , merah epal , merah inai . baru merah . kalau kaler lain ?

L : kalau tengah tengok bola , sila bercakap time iklan je . *aku dah pernah lalui ni T.T*
P : dari start rancangan sampai habis rancangan , semua nak dikomennya . atas bawah , kanan kiri !

L : dompet akan digunakan selagi tak koyak rabak .
P : ada dua . satu untuk simpan duit . satu lagi handbag .

L : perfume , jarang nak ambik tau . asal wangi dah laa .
P : tau macam macam jenis perfume , macam kaler jugak .

5 comments:

sYaZa said...

yeah! setuju. hehehe!

M Fizan said...

haha..laki macam saya teliti tau :D

nifi2408 said...

@syaza : pompuan ni complicated kan ? huhu .

@fizan : contoh ketelitian anda tu ? ^^

Gua Tertidur said...

lelaki sebenarnye makhluk paling baik =.=

nifi2408 said...

@gua : yea laa . laki je laa yang baik kan ? huuu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...