Tuesday, June 14, 2011

KENAPA BOLEH MENGIGAU ?

note : entry ni dibuat sempena adik aku mengigau pasal pesbuk malam tadi . keh3 :P

Kenapa boleh mengigau ? Bukan setakat bercakap , ada yang sampai tendang tendang , berjalan , jerit jerit sebab mengigau . Korang tau tak apa puncanya ? Kalau nak tau , kena laa read more :P





1 . korang tido tak basuh kaki . selalunya yang suka keluar malam .

2 . korang gurau gurau masa siang tu sampai nak gila . gelak mengalahkan pontianak .

3 . stress dalam kerja sampai nak pecah kepala tuh . pikir sangat sampai terbawak bawak masa tidur .

4 . sebab korang takut yang teramat sangat . apa yang ditakutkan , entah laa .

5 . kurang tidur pun betul jugak . malam malam tu asyik online je . memang laa mengigau . *macam adek aku*

6 . pola pemakanan korang . kalau suka minum arak atau minuman yang beralkohol tu , kompem laa meracau tetengah malam .

p/s : ada tambahan ? sila tambah kat komen :) trimas :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...