Tuesday, June 7, 2011

HARGA BLOG

kalau sebelum ni ada entry pasal nak tau berat blog korang , kali ni ada application nak tau harga blog korang pulak . betul ! serius punya ! tak tipuuu ! nak tengok ? jommm !


harga YAHOO.COM : rm1.89billion


harga TWITTER.COM : rm639.63million


harga GOOGLE.COM : rm3.38billion


harga FACEBOOK.COM : rm2.85billion

yang ni , harga NIFI.BLOGSPOT.COM .
rm6112.20 je .
ape laa sangat nak dibandingkan ngan web yang besar besar tuu .
kuikuikui :P

p/s : nak tengok value blog korang jugak ? klik sini .

4 comments:

haryati mariun said...

awak kta da follow awk..follow kita balik tau...

xaty said...

oh, boleh check eh? bleh claim tak duit tu :p
Thanks for sharing :)

nova_leverage said...

@haryati : dah follow dah :)

@xaty : haha . claim tak boleh kot . kalau jual kat orang guna harga tu boleh laa agaknye . haha :D

Anonymous said...

Workstation Ford membawa kantor Anda untuk kendaraan Anda , sehingga lebih mudah untuk melakukan bisnis di Houston daripada sebelumnya . Tanyakan Anda Houston dealer Ford mengenai pilihan yang tersedia .rn   rnDengan komputer di -dash dalam pickup Ford atau van , Anda berkendara di sekitar Texas tanpa harus kembali jalur untuk kantor Anda di Houston untuk mengisi formulir atau mengirimkan perintah kerja . Cukup logon ke komputer Anda dari Ford dan memeriksa e - mail , mengisi spreadsheet dan informasi log . Anda Ford Dealer Houston dapat mendiskusikan lebih jauh dengan Anda manfaat dari workstation Ford .

[url=http://motoreviewnow.info/sandberg-volvo/]Sandberg Volvo[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...