Monday, June 13, 2011

15 MAKANAN TERBAIK

makanan sangat penting dalam kehidupan kita . 
makanan ni diperlukan sebab dapat memenuhi keperluan badan kita .
tapi bukan makanan yang tak elok hokeh .
so , jom tengok makanan makanan yang sangat baik untuk badan kita .

kekacang
telur
avocado
daging
ikan
raspberry (berry yang lain pun boleh)
bijirin penuh
sayur sayuran (terutama yang kaler hijau)

apple . buah buahan yang lain pun ok .

legumes
dark chocolate
aiskrim
yogurt
tea (beverage yang lain pun ok)

sumber : www.menshealth.com

3 comments:

JungRara said...

oww...sedap n berkhasiat rupenyer...

ikhwan... said...

aiskrimm tue ..sedap w0ooo0oo..lama dah abg x makan...

entri baru blog abg: selamat ke password korang??? jom uji

nifi2408 said...

JUNGRARA : lepas ni dah boleh makan . takde pantang :P

IKHWAN : beli banyak2 . baik untuk kesihatan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...