Friday, June 3, 2011

10 ANAK BINTANG HOLLYWOOD PALING STYLISH

hari ni nak tulis dari tepi boleh tak ? sebab ada satu blog tu cakap , orang menyampah kalau tengok entry yang asyik align kat tengah je . aku pun tak paham apa kaitan entry align tengah dengan blog yang orang tak suka . rasanya tak salah kot kalau nak alignment tu center . haihh . tak paham laa aku blogger sorang tuh . nak kata otai , tak jugak . follower pun baru berapa je , newbie macam aku jugak . tapi dah ada tips tips untuk mengelakkan orang lari dari blog kita . aww ! copy paste ke nyah ? ok . berbalik ke asal , aku nak show 10 anak anak artis hollywood yang gila style baii ! ada yang bukan mak bapak dorang yang pilih pilih baju untuk dorang , dorang yang buat sendiri hokeh . check it outt !

10 . TAVI GEVINSON
merupakan penulis blog pasal pesyen pesyen ni . masa umur 11tahun , dia dah ada blog yang diberi nama style rookie . sekarang ni , 50ribu orang tengok blog dia hari hari . ulang suara , HARI HARI hokeh . kau hado ?

9 . LEVI MCCONAUGHEY
ni anak matthew mcconaughey . umur dia baru 2tahun . mungkin bukan dia yang pilih sendiri baju baju dia . tapi dia ni sangat sweet lerr .

8 . LOURDES LEON
haa . yang ni , kalau korang tak kenal mak dia , tipu ! mak dia madonna lerr . baru berumur 14tahun . dia pun dah ada blog fesyen sendiri . isk3 . turun dari maknye lerr ni . ekeke .

7 . SURI CRUISE
yang ni anak tom cruise . dalam ramai ramai anak artis hollywood tu , aku suka dia . aku dah tengok gambar dia masa baby . gila cute ! baby mata biru wohh ! dulu ada orang kecam mak dia coz bagi suri ni pakai kasut tinggi . sebenarnya , suri sendiri yang nak hokeh . kelasssss~

6 . ELLE FANNING
anak sape , aku tak tau . uang penting , akak dia dakota fanning . antara artis kanak kanak yang dapat bayaran paling tinggi . woahh . kecik kecik dah banyak harta . tak payah mintak mak bapak . elle ni pun dah makin naik . good luck yaww !

5 . ARLO WEINER
tengok pose dia pun dah tau , mesti banyak demand ni . isk3 . no wonder laa boleh dapat top5 . umur dia baru 9tahun . diberi jolokan the littlest dandy . dia suka pakai blazer , kot macam tu . kelasss lagik !

4 . KINGSTON ROSSDALE
kingston rossdale ni anak kepada gavin rossdale ngan gwen stefani . haha . kalau aku sebut nama bapaknye je , mesti korang tak kenal kan . ekekeke . kingston ni suka pakai pakaian yang berwarna gelap nagn boot . kadang kadang je pakai warna terang and abstrak . nampak macam bakal rocker je nih !

3 . SHILOH NOUVEL
shiloh ni anak kepada pasangan angelina jolie ngan brad pitt . dalam satu wawancara dengan angelina , angelina cakap shiloh ni sangat suka pakai pakaian yang macam laki . sampai mak bapaknye terpaksa potong pendek rambut dia . atas permintaan dia tau ! bukan mak bapak dia yang nak . haishhh . budak ni .

2 . ROMEO BECKHAM
anak kepada david beckam dan posh ni seriously dah mula pandai dalam bab bab pesyen nih . dia nih baru 8tahun . tapi dah boleh pilih style apa yang dia suka . macam sekarang ni , dia suka style yang macam dalam gambar tu . topi sekali hokeh ! haa . yang specialnya dia ni , dia pernah design satu spec tau untuk sebuah label ni . perghh ! hebat !

1 . WILLOW SMITH
hokeh ! ni pemenangnya ! tepuk tangan kuat kuat plz ! willow ni anak kepada will smith . tak kenal tipu laa korang . willow ni dikatakna dah tandatangan perjanjian ngan produser muzik popular iaitu jay-z untuk mengeluarkan album pertamanya . wahh . umur 10tahun dah ada album ye dik . congratez !

2 comments:

menusuk hati said...

Hm..tak suka takpa janji jangan menyumpah..kan cikgu?

nova_leverage said...

haa ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...