Monday, May 30, 2011

10 GAUN PENGANTIN PALING SEKSI

kalau ada gaun pengantin paling daring ,
mesti laa gaun pengantin paling seksi pun ada .
*walaupun aku tak pasti tang mana yang seksi tuu -,-*
layan je laa~


10 . gaun ni ilham jenny packham . bahagian chest dia , aww ! seksi youuu !


9 . nampak simple je kan design gaun priscilla of boston ni ? comel !


8 . yang ni tara keely gaun ok . model dia ada iras angelina jolie kan korang ? :D


7 . gaun ni dari kenneth pool . bukan swimming pool ok !


6 . yang ni pulak hasil sentuhan douglas hannant .uuu~


5 . check this out guyz ! hasil sentuhan oscar de laa renta . tergeliat lidah nak sebut . -,-


4 . nampak lembut je kan . sukee ! gaun dari lazaro .


3 . tak tau kenape . tapi gaun ni dapat tempat ketiga ok ! hasil sentuhan anne bowen .


2 . dari platinum . cantik jugak . seksi wehh !

1 . hasil ines di santo . memang sesuai jadi gaun pengantin paling seksi . sangat sukeeee !

4 comments:

SHAFIQ HASHIM said...

Cantik2..

nova_leverage said...

beli laa untuk ai satu :P

Sarah Khan said...

salam ;)

err,macam2 fashion.huhu

nova_leverage said...

wslm :)
yup . macam2 pesen ada .
tapi kita macam tak boleh pakai je . kuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...