Saturday, May 21, 2011

SHOWER CURTAIN YANG SANGAT KREATIF !

Kalau sebelum ni ada entry pasal aksesori bilik air yang sangat cool , kali ni nak tunjuk kat korang shower curtain yang kreatif gila . Kalau nak letak kat hotel mungkin tak sesuai . Kecuali laa kalau hotel tu buat theme kan . Kalau laa rumah aku ada bath tab , dah lama dah beli curtain curtain ni . Sangat smart wa cakap luu :D


-world map shower curtain-
belajar sambil mandi . wakaka . :P


-500 SAT words shower curtain-
aku pun tak tau SAT tu hape . kalau tau , share share ok . :)


-singing rain shower curtain-
untuk sape sape yang suka main hujan sampai demam . :D


-red flame shower curtain-
sape sape yang tengah terbakar hati tu , elok laa berendam dalam bath tab sambil merenung curtain ni . kompem makin berapi . ekekeke :D


-psycho shower curtain-
err . aku tak tau nak letak description ape kat curtain ni . =.="


-metamorphosis shower curtain-
curtain yang ajar pasal bagaimana terbentuknya rama rama dan katak . sangat berbaloi bagi pelajar yang belajar subjek biologi . hari hari baca , kompem ingat !


-periodic table shower curtain-
sape yang ada masalah menghafal periodic table , boleh laa beli . kalau takde bath tab , boleh laa guna sebagai langsir tingkap . hehe :P


-london underground map shower curtain-
yang bercita cita nak melawat london tu , sila study map ni dulu ok :D


-emoticon shower curtain-
for those yang suka message message dan im , sila beli . boleh dipraktikkan . :D


-bloody shower curtain-
untuk sapa sapa yang suka prank orang . :P


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...