Tuesday, May 24, 2011

MAKCIK YANG SANGAT SENGAL !








tadi surf . surf . surf . dan surf lagi . lepas tu , terjumpa satu artikel ni . ada laa sorang makcik ni . *tak tau laa makcik betul ke makcik tipu* she's a wordpress user . sorry to say yerk . kandungan dalam tu semua pasal penghinaan terhadap agama islam . yang bodohnya makcik ni , dia mengaku yang dia beraga islam . tapi secara terang terangan , dia mengutuk islam . korang tengok je laa gambar gambar kat bawah ni . aku sendiri pun tak sanggup nak cakap . kalau korang nak tau lebih lanjut , tengok je laa site dia . ni link dia ok . [makcik hajjah ]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...