Monday, May 2, 2011

kU iNgIn kAmU bY rOmAnCe

first aku dengar lagu ni kat caller ringtone aina..
dah tersentuh sikit actually..
tapi tak cari2 gak..
pemalas punye pasal..cehh..!!
lepas tu ade sorang budak rumah aku ni..
mintak aku tolong downloadkan lagu ni..
aku pun download laa..
lepas tu delete..
cehh lagik..!!
sekarang baru dapat balik..
and dengar 24/7...
gilo punyo betino..
haha.. :D
kat bawah ni lirik die..
enjoy~

video

Dari semua yang aku jalani bersamamu
Ku ingin engkau jadi milikku
Ku ingin kau disampingku

Tanpa dirimu
Ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hadirmu yang bisa membawa syurga dalam hatiku

[*]Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini menemani..

Sentuhanmu bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

[*]Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini menemani

Di setiap arung gerakmu
Tersimpan di hati kecilku
Bahawa dirimu terindah untukku

[*]Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini menemani

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengizinkan
Ku ingin selalu menjagamu…

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...