Sunday, May 22, 2011

JAWAPAN EXAM YANG GEMPAK !

Nak kata dorang ni tak pandai , rasanya dorang stay kat negara yang maju . Mungkin masalah banyak facebooking . Tak pun busy main kat luar rumah tu sampai takde masa na blaja . Errr . betul laa tu agaknya . :P



ooo . mentang mentang perempuan , semua salah . huhh !


gambar sape tah yang dia lukis ni .


sebenarnya , aku pun terfikir sushi jugak . ekekeke :D


betul tu ! plants mana ada interact each other kan ? :P


ok . yang ni terlebih imaginasi . kes banyak main game laa ni . =.="


memang loyar buruk habis ! :P


hahh . cikgu pun siap lukis kura kura lagi . haha :D


ok then ? haha . cikgu pun dah tak tau nak cakap macam mana . redha je laaa . :P


haha . cikgu siap bagi nota lagi . :P

2 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

yg batman tu lawak
haha

nova_leverage said...

haha . nifi suka yang cari x tuu . :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...